KOMPLETT CATERING & RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

CÉGEKNEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK EGYARÁNT

HOGY MITŐL MÁS A BRUNCHEESE?

NÁLUNK MINDENT EGY HELYEN MEGTALÁL!

Legyen szó cateringről vagy rendezvényszervezésről és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, tapasztalt szakértői csapatunk mindig minőségit és maradandót alkot. Nyűgözze le vendégeit és élvezze rendezvényét úgy, ahogyan megálmodta!  

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Tematikus csapatépítő program csomagok Catering szolgáltatással. Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

PRIVÁT ESEMÉNYEK

Családi események, esküvő, legénybúcsú, házassági évforduló meglepetés buli, névnap, születésnap, gyerekzsúr, szalagavató, ballagás.

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Céges party, partnertalálkozó, konferencia, tréning, szakmai nap, állófogadás, workshop, csapatépítő, családi- és sportnap, meeting, évértékelő és egyéb rendezvények teljeskörű lebonyolítása.

 

TERMÉKRENDELÉS

Széles választékú fix termékpaletta és egyedi megoldások mindenki igényeinek megfelelően.

ÉTKEZTETÉS

Napi étkeztetés 20 fő fölött, előre egyeztetett menüsorral. Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

állandó termékkínálatunk

Egyedi cateringre vágyik? 

Minden alkalom és vendég egyedi, így állandó kínálatunkon felül tapasztalt séfünk, minden rendezvényhez válogatott hazai alapanyagokból, saját konyhánkban, egyedileg komponálja a menüsort. Valljuk, hogy odafigyelésünk és precizitásunk szilárd alapja minden egyes eseménynek, legyen szó céges rendezvényről vagy privát alkalomról, esküvőről. 

Keressen fel minket bizalommal és ossza meg velünk elképzeléseit, hogy felejthetetlenné varázsolhassuk eseményét! 

Zárt
SZENDVICSEK
KOKTÉL
SZENDVICSEK
SÓS-ÉDES
APRÓSÜTEMÉNYEK
PARTY
FALATKÁK
MELEG
ÉTELEK
SALÁTÁK
HIDEG/MELEG
TÁLAK
SÜTEMÉNYEK
Smoothiek
ÜDÍTŐK
EGYEDI
ELKÉPZELÉSEK

Magunkról

 A Bruncheese® alapító tagjai szerteágazó területeken szereztek több éves szakmai tapasztalatot, amelynek köszönhetően már az alapítással megegyező évben kimagasló catering és rendezvényszervezői szolgáltatást nyújtottunk partnereink számára. 

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt. Rendezvényszervezői és catering tevékenységünkön belül minden folyamat lebonyolítását vállaljuk, a helyszín biztosításától kezdve a catering, eszköz, szerviz és egyéb szolgáltatásokon át egészen az esemény lezárásáig. Egyedi igényekre is rugalmasan reagálunk.

Legyen szó céges rendezvényről (workshop, konferencia, csapatépítő, céges party, állófogadás, szakmai nap, partnertalálkozó, gálaest, tréning stb.), esküvőről, családi eseményekről és egyéb alkalmakról a Bruncheese® csapata mindig garantálja a minőséget és az elégedettséget. Célunk, hogy szakítsunk a megszokottal és mindig egyedülállót, minőségit alkossunk partnereink számára.

 „Ön elképzeli, mi elkészítjük

BLOG

A magyar gyerekek fele nem reggelizik

A magyar gyerekek fele nem reggelizik

Nem elég azonban, ha a reggeli szerepel a napi étkezések között, arra is figyelni kell, hogy ki mit és mennyit eszik reggelire. Duli Viktória szerint az, hogy a különböző korosztályok számára mi az...

bővebben

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

Büszkék vagyunk, hogy fennállásunk óta számos hazai és külföldi nagyvállalattal dolgozhattunk együtt és közös együttműködésünk eredményeképp elégedett partnerekkel gazdagodhattunk.

Csatlakozzon Ön is partnereink közé, keressen fel minket most!

Legnépszerűbb termékeink

Coleslaws grillezett csirkemelles szenDvics

Egyik legkedveltebb szendvicsünk mely tökéletes párosítása Amerika méltán népszerű coleslaw salátájának és a fűszeres grillezett csirkemellnek, két gondosan lepirított bagel között.

Tepertős-szabolcsi szilvás papucs

Omlós tésztánkat házi tepertővel gyúrjuk össze és igazi szabolcsi szilvalekvárral töltjük meg, végül szeletelt mandulával sütjük aranybarnára…

Mini szendvicstorták

Látványosak, könnyen fogyaszthatóak és mindig egyedi íz élménnyel gazdagítják az eseményt. Különleges falatok, különleges pillanatokhoz…

Glutén-és laktózmentes Ham & Eggs bagel

Tekintettel glutén illetve laktózérzékeny partnereinkre megalkottuk a közkedvelt Ham & Eggs bagelünket mentes változatban is…

RENDELÉS LEADÁS

HÉTFŐ– PÉNTEK
08:00 – 16:00

Vegye fel Velünk a kapcsolatot

info@bruncheese.hu

+3620 326 9404  |  +3620 576 9074

1 + 6 =